Florărie online - Curierul de flori
Cosul de cumparaturi

Comenzi telefonice:

0730.306.442

Luni - Duminica: 07.00 - 22.00

International Buchete de mireasa și aranjamente florale nuntă Buchete de flori Buchete de trandafiri Inimi de flori Cosuri cu flori Plante Evenimente Aranjamente florale

 Accesand, folosind si comandand de pe www.curieruldeflori.ro accepti si respecti acest set de “Termeni si conditii”.

www.curieruldeflori.ro este identificata cu RO 30198768, J40/1968/10.05.2012.

www.curieruldeflori.ro si logo-ul acesteia sunt marci inregistrate.

Programele detaliate mai jos si ideile acestora sunt declarate proprietate intelectuala a www.curieruldeflori.ro

 

Disclaimer

Folosirea website-ului www.curieruldeflori.ro o vei face pe propriul risc. Nici www.curieruldeflori.ro , nici afiliatii sai, angajatii, managerii, colaboratorii sau sponsorii acestuia nu garanteaza faptul ca website-ul nu va fi intrerupt sau fara erori. Rezultatul folosirii acestui website nu este garantat de catre compania noastra.

Garantia calitatii este un plus de incredere acordat clientilor nostri, insa daca, din motive diverse, florile taiate, plantele sau orice alt produs perisabil nu este in conformitate cu cerintele tale, atunci www.curieruldeflori.ro NU isi ia angajamentul de a inapoia contravaloarea respectivului produs clientului nemultumit. De asemenea, va rugam sa luati in considerare faptul ca vasele, vazele, cosurile sau alte recipiente prezentate in imagini sunt doar cu titlu de prezentare si pot diferi in functie de stocurile disponibile. Furnizorul isi rezerva dreptul de a face aceste modificari fara a fi nevoit sa anunte in prealabil clientul. Orice astfel de reclamatie va fi tratata cu maxima seriozitate de catre angajatii www.curieruldeflori.ro , urmand a livra in locul produsului nemultumitor un altul, in termen rezonabil. Orice reclamatie va fi luata in considerare doar sub forma scrisa, cu poze atasate ale produsului deteriorat, inaintata catre e-mailul office@curieruldeflori.ro si isi rezerva dreptul de a raspunde la aceste reclamatii in termen de 14 zile lucratoare de la primire.

www.curieruldeflori.ro nu va fi tinuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a www.curieruldeflori.ro  Data si ora de livrare mentionate de client vor fi respectate in masura disponibilitatii, insa nu reprezinta o obligatie contractuala a www.curieruldeflori.ro .

In cazul unor calamitati naturale (cod portocaliu sau rosu de ploi / ninsori) pentru anumite zone, conform CNADR, livrarile vor fi programate automat pentru o data ulterioara favorabila. In cazul asumarii raspunderii in acest sens, livrarile se vor efectua conform cerintelor initiale.

 

Drepturi de proprietate

Intelegi si accepti faptul ca www.curieruldeflori.ro  contine informatii, date, software, fotografii, video-uri, muzica, sunete sau orice alt material (denumit generic “Continut”), care sunt protejate de copyright, marci inregistrate sau orice alte drepturi de proprietate intelectuala, care sunt valide si protejate sub toate formele. Nu ai dreptul sa modifici, stergi, adaugi, publici, transmiti, vinzi aceste informatii proprietare ale www.curieruldeflori.ro sub nici o forma, sa creezi derivatii ale acestui continut, sa exploatezi acest continut sau sa il instrainezi unei terte parti. Nu ai dreptul sa uploadezi, postezi sau sa distribui in orice fel continutul acestui website, protejat de copyright, fara a obtine o aprobare scrisa si semnata de catre conducerea www.curieruldeflori.ro .

Acest website este un distribuitor de produse pentru terte parti, iar orice continut asociat acestor produse este pus la dispozitia noastra de catre partenerii www.curieruldeflori.ro .

www.curieruldeflori.ro  nu detine control editorial asupra acestui tip de continut. Www.curieruldeflori.ro si afiliatii, angajatii sau managerii sai nu pot fi tinuti responsabili pentru copyright-ul acestui continut, intrucat nu este proprietarul acestuia. Continutul asociat acestui tip de produse este proprietatea partenerilor www.curieruldeflori.ro , prin sau fara contract, si www.curieruldeflori.ro  nu poate fi responsabil pentru acesta.

Articolul 1 - SCOPUL

Termenii si conditiile generale de vanzare se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre www.curieruldeflori.ro, prin intermediul magazinului virtual www.curieruldeflori.ro  catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Accesul si utilizarea acestui website sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor si regulamentelor aplicabile. Accesand si utilizand Site-ul, acceptati fara limitari sau calificari aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre Dumneavoastra si www.curieruldeflori.ro sunt inlocuite prin prevederile prezentelor Conditii de Utilizare.

Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati fara limitari sau calificari Conditiile de Utilizare ale acestui Site, va rugam sa parasiti acest website.

 

Urmatorii termeni vor insemna:

"Cumparator": persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda.

"Vanzator": www.curieruldeflori.ro este identificata cu RO 30198768, J40/1968/10.05.2012.

"Bunuri si Servicii": orice produs sau serviciu inclus in oferta magazinului virtual www.curieruldeflori.ro , inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda sau privitoare in alt mod la acestea ce urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.

"Comanda": un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile iar Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii facand plata acestora.

"Contract": o Comanda confirmata de catre Vanzator si de catre Cumparator.

"Specificatii": toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in comanda.

Articolul 2 - DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi fizice, electronice sau telefonice pe site-ul www.curieruldeflori.ro , Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

-      comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice;

-      specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul);

-      termenii si conditiile generale de vanzare.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii.

Acceptarea comenzii de catre Vanzator, se considera finalizata, atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Articolul 3 - VALABILITATE

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator, si se incheie in momentul primirii marfii comandate de catre Cumparator, confimarea de primire si incheierea contractului comercial este marcat prin semnatura Cumparatorului de primire pe fisa de livrari sau pe factura chitanta.

Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail).

Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

Articolul 4 - EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

4.1 Vanzatorul, isi va utiliza cunostintele sale profesionale pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda;

4.2 Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

4.3 Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse, sau comunicarea prin adresele mentionate la rubrica "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

4.4 Vanzatorul se obliga sa respecte numarul de fire de floare si de verdeata. Modalitatea de aranjare a acestora poate diferi de la produs la produs (poza este cu titlu de prezentare). Florile pot fi livrate sub forma de boboc (neinflorite). Vanzatorul nu se obliga sa respecte in totalitate forma elementelor decorative, dimensiunea produsului sau materialele din care elementele decorative sunt confectionate. In functie de stocul disponibil, Vanzatorul, isi rezerva dreptul de a folosi elemente decorative asemanatoare cu cele prezentate in imagine, respectand numarul acestora. In cazul schimbarii produselor din comanda nu putem garanta disponibilitatea acestora sau rezervarea lor in stoc.

4.5 Vanzatorul nu se obliga sa anunte cumparatorul de eventualele modificari de stoc survenite din cauza unor factori externi (stocurile furnizorilor, accidente sau evenimente neprevazute in transportul produselor). Vanzatorul nu se gaseste responsabil de eventuale schimbari de stocuri, putand inlocui florile/plantele existente in aranjament, cu informarea in prealabil a cumparatorului.

Articolul 5 - CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

Articolul 6 - DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.

De asemenea, numele site-urilor precum si insemnele grafice, sunt marci inregistrate in proprietatea www.curieruldeflori.ro si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

Articolul 7 - CONFIDENTIALITATE - PUBLICITATE

Toate planurile, documentele si informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, incluzand fara a limita comanda, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

Comenzile plasate pe website sub protectia anonimatului sau cu cererea expresa de pastrarea anonimatului nu sunt si nu vor fi divulgate expeditorului decat in cazuri exceptionale: ancheta oficiala din partea autoritatilor competente, cerere expresa si oficiala a expeditorului.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Articolul 8 - TERMENE PENALITATI

In cazul in care, nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite.

In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa sa plateasca produselor solicitate in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 1% pe zi din suma datorata.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 3 zile lucratoare.

Articolul 9 - FACTURARE - PLATI

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Orice comanda plasata pe www.curieruldeflori.ro se achita inaintea livrarii, exceptie facand comenzile plasate in baza unui contract intre Vanzator si Cumparator. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Factura fiscala se emite pe numele platitorului (persoana fizica sau juridica). Conform articolului 155, alineatul 6 din Codul fiscal "Semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii. ", iar conform Codului fiscal art.155, alineatul 8, punctul c: "Se pot transmite facturi prin mijloace electronice"- pentru a analiza cu atentie Codul fiscal aflat in vigoare va rugam sa accesati www.mfinante.ro. Www.curieruldeflori.ro nu isi asuma raspunderea de a pune la dispozitia clientului factura fizica. La solicitarea Cumparatorului, www.curieruldeflori.ro  poate trimite clientului factura fizica semnata si stampilata in Bucuresti prin sistemul propriu de livrare in termen de 7 zile de la emitere sau prin curierat cu plata la destinatar, pentru celelalte localitati din tara.

 

Articolul 10 - RISCURI SI RESPONSABILITATI

10.1 Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem door-to-door catre Cumparator.

Data si ora de livrare mentionate de client vor fi respectate in masura disponibilitatii, insa nu reprezinta o obligatie contractuala a www.curieruldeflori.ro . Pentru zilele extrem de aglomerate de tipul 14 februarie, 1 martie, 8 martie, Paste, Craciun sau alte asemenea date, nu putem garanta livrarea in aceeasi zi pentru comenzile plasate. In cazul in care nu vom putea livra in aceeasi zi aceste comenzi, se va incerca o noua livrare a doua zi, cu un telefon in prealabil. Aceste comenzi nu pot fi considerate ca fiind nelivrate la timp si nici anulate din aceste considerente. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam nu plasati o comanda.

Se considera acceptarea produselor, semnatura de primire a Cumparatorului pe fisa de livrare sau pe factura / chitanta aferenta produselor comandate.

Garantia calitatii este un plus de incredere acordat clientilor nostri, insa daca, din motive diverse, florile taiate, plantele sau orice alt produs perisabil nu este in conformitate cu cerintele tale, atunci www.curieruldeflori.ro NU isi ia angajamentul de a inapoia contravaloarea respectivului produs clientului nemultumit. Orice astfel de reclamatie va fi tratata cu maxima seriozitate de catre angajatii www.curieruldeflori.ro, urmand a livra in locul produsului nemultumitor un altul, in termen rezonabil. Orice reclamatie va fi luata in considerare doar sub forma scrisa, cu eventuale poze ale produsului nemultumitor (pentru constatarea neregulilor), inaintata catre office@curieruldeflori.ro. Este necesar ca reclamatia sa cuprinda datele de identificare ale clientului care reclama, precum si detaliile de contact (telefon si, eventual, adresa de email, numarul comenzii). O reclamatie poate fi depusa in termen de maxim 2 zile calendaristice de la producerea evenimentului reclamat, exceptand cazurile in care este prevazut altfel in contract pentru situatii specifice.Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor este de 14 zile lucratoare. Reclamatiile vor fi primite, acceptate si inregistrate doar venind de la titularul de comanda (expeditor, date inscrise in campurile de facturare etc.). Pentru validarea identitatii titularului de comanda, echipa www.curieruldeflori.ro isi rezerva dreptul de a solicita factura primita in urma comenzii si platii efectuate pe website, date personale de identificare, numar de telefon sau adresa.

Anumite produse sunt expuse si livrate sub forma de pachet de produse. In cazul in care dintr-o anumita eroare una sau mai multe produse din pachet nu sunt livrate, atunci se va reincerca livrarea a doua zi sau se va discuta cu clientul o alta data de livrare / o alta modalitate de recompensare. www.curieruldeflori.ro nu va fi tinut responsabil pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a www.curieruldeflori.ro.

10.2 Transport – Ambalare

Comanda Cumparatorului va fi livrata la adresa dorita, conform programului de livrari afisat mai jos:

In Bucuresti si zonele limitrofe livram prin curieri proprii intre 2-6 ore de la plasarea comenzii, acest interval putand varia in functie de numarul de comenzi din ziua respectiva.

Programul de livrari in Bucuresti si zonele limitrofe este de luni pana vineri. Costul livrarilor in Bucuresti este zero.

Www.curieruldeflori.ro livreaza prin curieri specializati in 12.243 localitati din provincie, in 24 de ore de la plasarea comenzii. Florile vor ajunge la destinatar proaspete, in culori vibrante, exact asa cum iti doresti, impachetate in cutii speciale. Programul de livrari in provincie este de marti-vineri, in intervalul 09-18.

 

! Atentie ! Pentru a fi livrate a doua zi, comenzile pentru provincie trebuie plasate si achitate pana in orele 17:00.

 

La plasarea comenzii prin website, sistemul iti permite sa alegi orice data dorita din calendar. Nu iti face probleme, sistemul www.curieruldeflori.ro  nu permite uitarea sau incurcarea datelor de livrare. Operatorii www.curieruldeflori.ro  vor avea cea mai mare grija pentru ca florile comandate sa ajunga la destinatie exact la data mentionata de tine. Gandeste-te din timp la cei dragi, cu www.curieruldeflori.ro e mult mai simplu. In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

 

10.3 Comenzi

Anularea unei comenzi se poate face numai prin notificare scrisa la comenzi@curieruldeflori.ro cu cel putin 4 ore anterior orei de livrare si numai in cazul in care comanda n-a fost deja pregatita de livrare. In cazul in care, aceasta comanda a fost deja achitata, iar clientul o anuleaza cu cel putin 4 ore anterior orei de livrare, se va returna clientului 25% din contravaloarea comenzii. In cazul unei anulari cu 48 de ore inaintea datei de livrare, contravaloarea comenzii va fi inapoiata in totalitate. Pentru o anulare cu cel putin 4 ore anterior orei de livrare, in cazul unei comenzi in afara Bucurestiului, clientul va suporta contravaloarea curierului dus-intors pentru colet.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula o anumita comanda in cazul in care nu poate onora din anumite motive aceasta comanda, urmand a anunta Cumparatorul de aceasta schimbare cu cel putin o ora inaintea orei de livrare. In cazul in care comanda este livrata, sub semnatura, destinatarului mentionat de catre Cumparator in Comanda, la termenul agreat de ambele parti, atunci Vanzatorul este exonerat de orice penalitati, amenzi sau returnari pentru situatia creata.

Articolul 11 - ACCEPTARE

Acceptarea va fi facuta, atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu specificatiile mentionate in Comanda. Se considera acceptarea produselor, semnatura de primire a Cumparatorului sau Destinatarului pe fisa de livrare sau pe factura / chitanta aferenta produselor comandate.

Garantia calitatii este un plus de incredere acordat clientilor nostri, insa daca, din motive diverse, florile taiate, plantele sau orice alt produs perisabil nu este in conformitate cu cerintele tale, atunci www.curieruldeflori.ro  NU isi ia angajamentul de a inapoia contravaloarea respectivului produs clientului nemultumit. Orice astfel de reclamatie va fi tratata cu maxima seriozitate de catre angajatii www.curieruldeflori.ro , urmand a livra in locul produsului nemultumitor un altul, in termen rezonabil. Orice reclamatie va fi luata in considerare doar sub forma scrisa, cu poze atasate ale produsului nemultumitor, inaintata catre emailul office@curieruldeflori.ro. Www.curieruldeflori.ro isi rezerva dreptul de a raspunde la aceste reclamatii in termen de 14 zile lucratoare de la primire.

Anumite produse sunt expuse si livrate sub forma de pachet de produse. In cazul in care dintr-o anumita eroare una sau mai multe produse din pachet nu sunt livrate, atunci se va reincerca livrarea a doua zi sau se va discuta cu clientul o alta data de livrare/o alta modalitate de recompensare. www.curieruldeflori.ro nu va fi tinuta responsabila pentru orice intarzieri sau greseli de comunicare cauzate de greseli ale clientului, omisiuni, intreruperi, stergere de fisiere din email, erori, defectiuni, virusi, intarzieri in operare sau transmisie, fie ca sunt sau nu rezultate ale unor forte majore, erori de comunicatie, furt, distrugere sau acces neautorizat in bazele de date, sistemele sau serviciile proprietate a www.curieruldeflori.ro .

Articolul 12 - MARFURI EXCEDENTARE

Orice produse livrate in exces fata de cantitatea prevazuta in Comanda pot fi refuzate de catre Cumparator in termen de 7 zile calendaristice de la livrare.

Articolul 13 - GARANTII

Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator, acestea garanteaza Cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a Bunurilor si Serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru o perioada de 10 zile de la data emiterii facturii de vanzare. Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie.

Garantia se solutioneaza la sediul www.curieruldeflori.ro prezentat in sectiunea ’’Termeni si conditii’’, prin repararea sau inlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea  www.curieruldeflori.ro , iar expedierea se va face prin intermediul unei firme de curierat rapid. Solutionarea garantiei se face in maxim 15 zile calendaristice.

 

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serial number sau ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente si copiile de pe factura fiscala si certificatul de garantie. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

 

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

 

 

Politica de returnare: Clientii www.curieruldeflori.ro , conform legislatiei romane in vigoare, dreptul de a returna produsele achizitionate, prin denuntarea unilaterala a contractului de vanzare / cumparare incheiat la distanta, fara invocarea nici unui motiv.

Procedura de denuntare si retur:

· Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabele si/sau alimentare. In consecinta, florile, lumanarile si dulciurile nu se pot retuna, jucariile, parfumurile, vazele, cosurile da. Returnarea se face prin trimiterea produselor pe adresa in str. Pravat nr 8, sector 6, Bucuresti, prin orice curier rapid doriti, insa NU prin Posta Romana (intrucat aceasta nu livreaza la sediu).

· Transportul coletului de retur va fi platit de Dumneavoastra in momentul expedierii, in caz contrar fiind refuzat la primire.

· In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.