Florărie online - Curierul de flori
Cosul de cumparaturi

Comenzi telefonice:

0730.306.442

Luni - Duminica: 07.00 - 22.00

International Buchete de mireasa și aranjamente florale nuntă Buchete de flori Buchete de trandafiri Inimi de flori Cosuri cu flori Plante Evenimente Aranjamente florale

Despre E-Media Creative

E-Media Creative este varianta optima pentru un site cu o structura complexa, din punct de vedere al cantitatii de informatie oferita.

Structura generala a unui site tip E-Media Creative cuprinde urmatoarele sectiuni/facilitati:

- organizarea paginilor
- sectiune Membership
- formular de cautare avansata in site
- sistem E-Media de management al continutului

Site-ul tip E-Media Creative permite o structurare permanenta a continutului in variate moduri, beneficiarul nefiind fortat in acceptarea unei structuri predefinite a paginilor, ci avand o mare libertate de actiune in adaugarea de pagini, o data cu dezvoltarea activitatii.
Continutul site-ului este organizat in pagini grupate in 2 meniuri, ambele accesabile din orice pagina a site-ului: meniul superior si meniul lateral. Sistemul permite adaugarea unui numar nelimitat de pagini. Pentru o cat mai usoara navigare, continutul poate fi structurat in pagini multiple, organizate pe trei nivele ierarhice.
Structura standard a acestui site, asa cum este ea prezentata in aceste pagini, poate fi imbogatita la cererea clientului cu module/sectiuni/facilitati suplimentare, functie necesitatile carora trebuie sa raspunda proiectul ce urmeaza a fi dezvoltat.

Site-ul va fi dezvoltat avand la baza aplicatia E-Media de management al continutului.

E-Media este o aplicatie inovativa de administrare a continutului site-ului si a intregii activitati ce urmeaza a se defasura la o adresa web.
Sistemul E-Media de management al continutului site-ului ofera facilitati si avantaje multiple:

- este extrem de simplu de utilizat fara a fi necesare cunostinte avansate
- beneficiaza de o interfata intuitiva si tutoriale video si scrise
- ofera facilitati specifice administratorului si persoanelor delegate, cu nume de utilizator distincte, in patru niveluri de acces si drepturi de utilizare
- ofera posibilitatea actualizarii permanente si in timp real a continutului site-ului, de fiecare data cand este necesara interventia
- administrarea continutului poate fi efectuata din orice loc in care exista un calculator cu conexiune la Internet, aplicatia fiind postata online
- folosind aplicatia E-Media se evita plata unor costuri suplimentare implicate de realizarea modificarilor de catre o companie specializata.
- facilitati SEO friendly:

  • denumiri pentru pagini, categorii, produse (permalinks) alcatuite din cuvinte cheie;
  • denumiri editabile (custom URL) pentru imagini;
  • denumiri alternative (ALT-uri) pentru imagini, utilizarea tag-urilor h1, h2, h3;
  • metatag-uri ce pot fi definite pentru fiecare pagina, categorie sau produs;
  • sistem de cautare si afisare care elimina URL-uri multiple pentru aceeasi pagina;
  • variabile transmise integrat in URL cand sunt generate pagini distincte;
  • permalinks pentru rezultatele de cautare.

Utilizarea aplicatiei este accesibila oricui, fara sa fie necesare cunostinte in domeniul web, ci doar elemente de baza in folosirea calculatorului personal. Pentru cei care doresc sa invete rapid sa foloseasca aplicatia, dar si pentru cei care au intrebari cu privire la functionarea acesteia, E-Studio Design & Development pune la dispozitie un manual de utilizare online cu o zona de intrebari frecvente si o serie de tutoriale video.

Lista pagini subordonate custom