Florărie online - Curierul de flori
Cosul de cumparaturi

Comenzi telefonice:

0730.306.442

Luni - Duminica: 07.00 - 22.00

International Buchete de mireasa și aranjamente florale nuntă Buchete de flori Buchete de trandafiri Inimi de flori Cosuri cu flori Plante Evenimente Aranjamente florale

Livrarea buchetelor de flori:

Luni - Duminica: 08.00 - 20.00

Pentru livrari in afara intervalului standard de livrare, va rugam sa ne contactati inainte de lansarea comenzii, pentru a confirma disponibilitatea.

Tarife de livrare prin floraria noastra sunt:

  • pentru Bucuresti livrarea este GRATUITA
  • pentru zonele limitrofe Bucurestiului si in provincie se percepe o taxa de 30 lei.

Cum se livreaza flori daca nu este gasit destinatarul

Toate comenzile vor fi confirmate telefonic cu destinatarii inainte de livrare (cu mentiunea de a pastra confidentialitatea pachetului).

In cazul in care nu se specifica intervalul de livrare, iar destinatarul nu poate fi contactat telefonic, va fi contactat clientul pentru a specifica daca se amana sau se anuleaza livrarea florilor.

In cazul in care destinatarul nu este gasit la adresa specificata, in intervalul orar specificat, se va contacta clientul sau destinatarul pentru a specifica o alta adresa sau un alt interval orar (in cadrul aceleiasi zile).

In cazul in care nu se poate specifica alta adresa sau alt interval orar, comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.

In cat timp se livreaza florile

Livrarea buchetelor de flori prin floraria Curieruldeflori.ro se face in Bucuresti si Ilfov in 2-6 ore de la confirmarea platii si in tara in maxim 24 de ore in timpul saptamanii, de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 si 18:00.

Daca din cauze ce nu tin de curieruldeflori.ro, comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare pana la sfarsitul zilei.

Daca in acest timp livrarea nu a putut fi facuta (din cauze ce tin strict de disponibilitatea destinatarului), comanda se anuleaza automat, fara posibilitatea de returnare a platii.

Contact pentru comenzi de buchete de flori si aranjamente florale

  • e-mail: comenzi@curieruldeflori.ro
  • Telefon:  0730.306.442
  • Facebook:  www.facebook.com/Curieruldeflori